PAID CHANNELS

Effektiv annonsering i alla digitala kanaler

Med en genomtänkt annonseringsstrategi hjälper vi er med kostnadseffektiv annonsering inom de betalda kanalerna.


VARFÖR ARBETA MED PAID CHANNELS? 

Annonsering genom de betalda kanalerna erbjuder möjligheten att punktmarkera var, när och hur man vill synas. Dessutom betalar man bara för trafiken som man faktiskt genererat och har därför total kontroll över hur mycket det kostar. Då budget och annonser konkurrerar mot andra är det viktigt att ha en genomtänkt strategi för att få största möjliga avkastning för varje investerad krona.

VARFÖR ARBETA MED OSS? 

Vårt team har ett brinnande intresset för digital marknadsföring och många års erfarenhet när det kommer till att köpa betald trafik kostnadseffektivt.

Vi slutar aldrig hitta nya, smartare sätt att jobba på, och arbetar med den senaste tekniken och ett flexibelt arbetssätt.

För oss är det viktigt att ha ett nära samarbete med våra kunder och vi sitter gärna ofta ute hos kund. Vi tror att ett teambaserat arbetssätt stärker relationer, säkerställer hög kvalité i arbetet och möjliggör för oss att dela med oss av vår kunskap. Det ger oss också en unik möjlighet att verkligen förstå våra kunders affär och produkter.

VI ÄR CERTIFIERADE INOM:

  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Bing Ads
  • SA360
  • Facebook

VAD VI GÖR INOM PAID CHANNELS 

SÖKMOTORMARKNADSFÖRING – SEM 

Med en genomtänkt annonseringsstrategi hjälper vi er nå maximal konvertering för varje investerad krona i kanaler som Google, Bing och Youtube.

DISPLAY & VIDEO

Vi använder Display & Video för att skapa engagemang och varumärkeskännedom. Vi erbjuder tjänster inom Display & Video inom alla digitala kanaler.

SOCIALA MEDIER 

Vi hjälper er att nå rätt målgrupp i olika sociala kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter med effektiva annonser.  

Utöver annonsering i sociala medier erbjuder vi även expertis i hur ert företag ska marknadsföras i sociala kanaler. Läs mer om hur vi kan hjälpa er här.  

UTBILDNINGAR INOM PAID CHANNELS

Vi drivs av att sprida vår kunskap inom Paid channels och erbjuder skräddarsydda utbildningar och workshops. Tillsammans med er tar vi fram ett passande upplägg baserat på ert företags nuvarande online-närvaro, kunskapsnivå, trafikmängd samt pågående annonsering.    

VI KAN ERBJUDA WORKSHOPS OCH UTBILDNINGAR INOM: 

  • Sökannonsering
  • Google shopping
  • Displayannonsering
  • Annonsering i sociala medier

Vi håller även mycket gästföreläsningar om annonsering i Paid channels för både studenter på exempelvis Medieinstitutet och IHM samt på olika konferenser och event i branschen.