MARKETING AUTOMATION

Vi effektiviserar och avancerar ert Marketing Automation-koncept

Vi tar er Marketing Automation-satsning till nästa nivå genom att stötta er strategiskt, taktiskt och operativt.


VARFÖR ARBETA MED MARKETING AUTOMATION?  

När man kommit en bit med sin digitala marknadsföring och känner att det är dags att ta nästa steg kan Marketing Automation vara rätt väg att gå. Med ett genomtänkt MA-koncept kan ni avancera och effektivisera er marknadsföring genom att bland annat frigöra resurser, samla in och använda bättre data om era kunder och automatisera manuella uppgifter. Ge era kunder den optimala upplevelsen med rätt innehåll i rätt kanal vid rätt tidpunkt och maximera effekten av er kommunikation.

VARFÖR ARBETA MED OSS?  

Våra konsulter har under åren hjälp några av Sveriges största varumärken att skapa och utveckla Marketing Automation-koncept, både inom B2B och B2C. Vi föredrar att jobba nära våra kunder, förslagsvis på plats, för att verkligen nå längst in i verksamheten och hjälpa dem att mogna i sitt automatiseringsarbete. På så sätt hjälper vi olika avdelningar att förbättra sitt samarbete, samtidigt som vi tillsammans jobbar in nya arbetsprocesser och tankesätt i verksamheten.

VÅRT ERBJUDANDE INOM MARKETING AUTOMATION

Vi erbjuder bred kompetens och konkreta förslag på hur ni kan utvecklas och förbättra er kommunikation. Vi startar med en genomgång av er nuvarande MA-uppsättning där vi bland annat tittar på data, processer, kundresor och kommunikation. Vidare granskar vi ert anpassade content och er eventuella leadsgenerering. Över tid tittar vi samtidigt på hur vi kan optimera och ständigt förbättra era automatiserade dialoger. Detta kan vi göra genom att stötta och utbilda er befintliga personalstyrka, men vi kan också kliva in som trygga konsulter på plats om ni saknar resurser i dagsläget.

VÅRA KONSULTTJÄNSTER:  

  • Granskning av nuvarande MA-uppsättning
  • Granskning av content tillhörande målgrupp, segment och kundresor
  • Uppsättning av köpresor och kampanjer
  • Lead Generation
  • Optimering och lead nurturing
  • CRM/MA-konsult på plats